Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Fisher Price Watermates - rosa

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Vårt lågpris: 148:-
I lager
SKU
09172-95
   

Nu kan du uppmuntra barnet till att krypa med hjälp av denna boll. Plastbollen är genomskinlig och inuti finns det en liten rosa anka som flyter på konfettifyllt vatten. Oavsett hur bollen rullar så fortsätter ankan flyta i sin damm. Leken tränar upp barnets fin- och grovmotorik.

  • Mått: Ø 9 cm
  • Rek.ålder: från 3 månader
Mer information
ModellDRD82
EAN887961342994
VarumärkeFisher Price
Ålder0, 1, 2, 3

Bästsäljare

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.