Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

Fisher Price Tap and Turn Bench - Bultbräda

-39%

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

39%
Kampanjpris 115:- Vårt lågpris: 187:- Du sparar: 72,-
I lager
SKU
05205-46
   

Denna bultbräda från Fisher Price har färgglada pinnar och en knallröd hammare till att slå ner pinnarna med. Med den här bultbrädan kan barnet slå ner, vända och slå på nytt. De kan också dra i de färgglada pinnarna. Introducera ditt barn för form och färg och styrk finmotoriken, öga- handkoordination och problemlösningsförmågan. Brädan är enkel att greppa och har en lätt vikt som gör det enkelt för de allra minsta att hantera.

Innehåll:

  • Bultbräda
  • Hammare

Detaljer:

  • Rek ålder: från 12 månader
Mer information
ModellGJW05
EAN887961818895
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.