Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Fisher Price Stapelklossar - stapla och utforska

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Vårt lågpris: 98:-
I lager
SKU
06195-19
   

Bygg ett torn med fem färgglada klossar från Fisher-Price. Klossarna kommer i olika färger och storlekar som barnen kan utforska. Denna leksak utmanar barnets taluppfattning, öga-hand koordination och minne. Varje kloss pryds av en siffra, ett djurmotiv och ett visst antal prickar och kan på så sätt även bidra till en lärorik lekstund.

Innehåll:

  • 5x klossar i olika färger

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 6 mån.
Mer information
ModellCDC52
EAN887961037807
VarumärkeFisher Price
Ålder0-2

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.