Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Fisher Price Stack and Roll Cups - Stapelleksak för barn från 6 mnd.

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Vårt lågpris: 183:-
I lager
SKU
05205-123
   

Fisher Price Stack and Roll Cups ger bebisen oändligt många sätt att leka på. Stapla kopparna på varandra, sätt ihop dem som färgrika bollar eller sortera ut dem över golvet. Oavsett hur ditt barn använder kopparna kommer det att uppmuntra till motorisk utveckling, förståelse för färger och öga-hand koordination.

Hur högt klarar ditt barn att stapla kopparna? Hur långt rullar bollen? Hur känner han eller hon igen de olika färgerna? Detta är en spännande leksak för de allra minsta och passar barn helt ifrån när de är 6 månader gamla.

Färdigheter:

  • Finmotorik
  • Förståelse för färger
  • Öga- hand koordination

Detaljer:

  • 10 koppar i olika färger och smileys på toppen
  • Rek ålder: från 6 månader
Mer information
ModellW4472
EAN746775053383
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.