Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Fisher Price Stack and Rattle Birdie - stapelleksak och skallra - från 6 månader

-33%

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

33%
Kampanjpris 200:- Vårt lågpris: 297:- Du sparar: 97,-
I lager
SKU
02205-158
   

Denna roliga stapel och skallra leksaken från Fischer Price kommer garanterat att falla i smak hos din lilla världsmedborgare. Den har en bågad botten så att när de fyra klossarna staplas kommer den att tippa till ena sidan eller hålla sig i mitten, beroende på vart man placerar klossarna.

De fyra klossarna liknar olika djur och har fina färger samt egenskaper. Stapla klossarna upp på varandra eller vid sidan av varandra och se vad som sker med skallran. Det är också roliga pärlor i botten av leksaken som rullar från den ena sidan till den andra. Den orangea blomman på fågelns mage kan också snurras runt.

Denna roliga stapelleksak hjälper till att förbättra barnets sinnen med de olika färgerna och ljuden, och de får öva hand- och ögonsamordning genom att ta tag i och stapla djuren ovanpå varandra.

Innehåll:

 • Fisher Price Stack and Rattle Birdie - stapelleksak och skallra
 • 4 stapeldjur

Detaljer:

 • Mått: 34 x 7 x 28 cm (LxBxH)
 • Rek. ålder: från 6 månader
  Mer information
  ModellGJW26
  EAN887961819106
  VarumärkeFisher Price
  Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.