Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Fisher Price Sit and Snuggle - aktivitetsbok för baby

-41%

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

41%
Kampanjpris 158:- Vårt lågpris: 267:- Du sparar: 109,-
I lager
SKU
02205-179
   

En mjuk aktivitetsbok från Fisher Price med 5 sidor för barn från 3 månader.

Låt din bäbis uppdaga spännande saker på varje sida av den här boken. Boken innehåller bland annat en spegel, knastrande ljud, bitleksak, titt-ut blad och mycket mer. Vik ihop boken och fäst kardborrebandet, så får plötsligt din bäbis ett gosigt mjukisdjur. Vad kul!

Sidorna i boken innehåller också bilder av roliga djur och din bäbis kommer att upptäcka nya saker hela tiden.

Detaljer:

  • Mått: L16 x B9 x H28 cm
  • Rek ålder: Från 3 månader

Färdigheter:

  • Utveckling av sinnen
  • Öga-hand koordination
  • Grepp
Mer information
ModellGJD37
EAN0887961809558
VarumärkeFisher Price
Ålder0-2
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.