Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Fisher Price Shake 'n Beats Tambourine - skallra

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Vårt lågpris: 146:-
I lager
SKU
10195-76
   

Den här färgglada skallran från Fisher Price passar perfekt för de allra yngsta. Tamburinen är lätt att greppa, och skallrorna kommer i härliga färger. Leksaken hjälper till att främja barnets öga-hand-koordination och väcker barnets nyfikenhet. En annan rolig detalj är spegeln i mitten, som låter barnet leka tittut med sig själv.

Detaljer:

  • Mått: L16 x B4 x H20 cm.
  • Rek.ålder: från 6 månader.
Mer information
ModellBLT37
EAN746775371531
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.