Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Fisher Price Babytelefon - med selfie-spegel

-29%

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

29%
Kampanjpris 69,90 Vårt lågpris: 98:- Du sparar: 28,-
Tillfälligt slut
SKU
05205-83

Fisher Price Selfie Fun telefon är perfekt för barn i de lägre åldrarna. Låt barnet greppa, känna och se den roliga telefonen från Fisher Price. Telefonen har en ”Selfie-spegel” som skärm och ditt barn kommer att fundera länge över vem de ser i spegeln. Det är också roligt att greppa, bita eller klämma på alla kanter och vinklar. Klara färger är med på att öka nyfikenheten till barnet och ger möjligheten att utforska nya former och färger.

Färdigheter:

  • Finmotorik
  • Greppförmåga
  • Öga- handkoordination

Detaljer:

  • Rek ålder: från 3 år
Mer information
ModellGJD46
EAN887961809541
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.