Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Fisher Price Royal Potta och fotpall

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Vårt lågpris: 564:-
I lager
SKU
10172-26
   

Gör potträningen till något roligt med denna smarta 3-i-1 potta som även kan användas som fotpall. 

Detta är en potta som växer i takt med barnet, från en potta som spelar glada melodier till en avtagbar toalettsits som kan användas på en vanlig toalett. Äldre barn kan använda den som en fotpall för att lättare sätta sig på toaletten eller för att kunna tvätta händerna i handfatet. Pottan har ett inbyggt stänkskydd, två handtag och delarna kan tas ifrån varandra för enklare rengöring.

Innehåll:

  • Fisher Price Royal Potta och fotpall
  • Passer de flesta toalettsitsar

Detaljer:

  • Mått: 20,5 x 33,5 x 34,5 cm
  • Batteribehov: 1 x AA (ingår)
  • Maxvikt: 80 kg
Mer information
ModellDLT00
EAN887961266627
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.