Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

Fisher Price Rollin Surprise Animals - Tupp

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Vårt lågpris: 163:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
02205-177
   

Ring på ringklockan, rulla den framåt och dra i den mjuka tuppkammen i filt. Denna roliga babyleksak från Fisher Price uppmuntrar din bäbis till att utforska, upptäcka och utveckla sig.

Leksaken är formad som en söt tupp och har fyra hjul så att den lätt rullar framåt, och uppmanar din bäbis till att följa efter. Kroppen till tuppen är tillverkad i genomskinlig plast och gör det väldigt spännande att se på kugghjulen på insidan av tuppen. Tuppen har också ett vänligt ansikte som tilltalar barnen.

Innehåll:

 • Fisher Price - Tupp

Detaljer:

 • Mått: 14 x 6 x 13 cm (LxBxH)
 • Rek ålder: Från 9 månader
  Mer information
  ModellGMB25
  EAN887961850369
  VarumärkeFisher Price
  Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.