Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Fisher Price Rock and Sort Snail Pail

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Vårt lågpris: 243:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
07195-36
   

Den roliga snigelformade plocklådan från Fisher-Price är den perfekta leksaken för ditt barn. Här kan man öva på öga-hand-koordination, koncentration och finmotorik. Låt barnet sortera de olika klossarna och fylla den glada snigelns skal samtidigt som hen lär sig former, färger och siffror. Man kan även stapla de inkluderade klossarna på varandra. På snigelns skal finner du siffrorna 1-10, och när skalet är fullt är det bara att öppna det och hälla ut klossarna.

Innehåll:

  • Fisher-Price Rock n' Sort Snail Pail med 10 klossar

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 6 månader.
Mer information
ModellFRB84
EAN887961620924
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.