Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Fisher Price Pull-Along sköldpadda - Dragleksak för barn från 12 mnd.

-38%

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

38%
Kampanjpris 115:- Vårt lågpris: 186:- Du sparar: 71,-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
05205-114
   

Fisher Price Pull-Along sköldpadda engagerar ditt barn till motorisk utveckling och spännande upptäckter. Snurra på sköldpaddans skal, utforska tal och färger, dra i snöret, skjut den fram och mycket mer.

Den här leksaken från Fisher Price passar perfekt för barn från 1 år och utmanar barnen till att utveckla finmotoriken samt sinnena på ett roligt sätt. En leksak som passar lika bra i sittande som i gående ställning.

När barnet utvecklar sig, kommer också den här leksaken att utveckla sig med barnet.

Färdigheter:

  • Finmotorik
  • Balans
  • Öga-hand koordination
  • Tal, form och färg

Detaljer:

  • Mått: L10 x B8 x H5 cm
  • Rek ålder: från 1 år
Mer information
ModellY8652
EAN746775252755
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.