Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Fisher Price Play & Crawl - spegel med hjul och skallra - aktivitetsleksak för barn från 3 mnd.

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Fisher-Prices leksaker för nyfödda och de allra yngsta är utformade för att stimulera barnets fysiska, kognitiva, sociala och emotionella färdigheter. Med hjälp av leksaker med lugn musik, olika textur och rörliga bilder samt babygym med åldersanpassade funktioner hjälper Fisher-Price till att utveckla barnets alla färdigheter. I denna kategori hittar du leksaker från nyfödd till ca 3 månaders ålder.

Barnets första år är fullt av minnesvärda milstolpar, och du kommer troligtvis att möta lika många minnesvärda upplevelser där du behöver en hjälpande hand. Fisher-Price Infant är leksaker som är speciellt utvecklade och anpassade till den enorma utveckling som barnet går igenom från omkring 3 månader till 1 års ålder.

Fisher-Price Toddler är leksakerna för småbarn från 12 månader till barnet är cirka 3 år. Med Fisher-Prices småbarnsleksaker kan du uppleva och skapa en miljö för lärande och utveckling för ditt barn, samtidigt som ni kan spendera värdefull tid tillsammans. Fisher-Price delar upp leksaker för småbarn i tre åldersgrupper.

Vårt lågpris: 251:-
Tillfälligt slut
SKU
02205-142

Rulla iväg med den här roliga spegeln som ser ut som en igelkott. Se in i spegeln, rassla lite med skallran eller pärlorna och låt ditt barn utveckla sig med den här roliga leksaken från Fisher Price.

Från att barnet bara ligger på magen, till dess att den börja krypa kan den här leksaken vara med i de olika utvecklingsstegen. Ditt barn kommer att utveckla sina finmotoriska färdigheter med den här spegeln. Greppa tag runt handtaget, skjut ringarna fram och tillbaka på rullen. Så spännande! När tiden är inne, kommer barnet också att krypa efter den roliga spegeln.

Färdigheter:

 • Finmotorik
 • Kryp-lärande
 • Sinneslära

Innehåll:

 • Fisher Price - Spegel med hjul

Detaljer:

 • Mått förpackning: L13 x B13 x H13 cm
 • Rek ålder: från 3 månader
  Mer information
  ModellGJW14
  EAN887961818987
  VarumärkeFisher Price
  Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.