Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Fisher Price Play & Crawl - spegel med hjul och skallra - aktivitetsleksak för barn från 3 mnd.

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Vårt lågpris: 197:-
I lager
SKU
02205-142
   

Rulla iväg med den här roliga spegeln som ser ut som en igelkott. Se in i spegeln, rassla lite med skallran eller pärlorna och låt ditt barn utveckla sig med den här roliga leksaken från Fisher Price.

Från att barnet bara ligger på magen, till dess att den börja krypa kan den här leksaken vara med i de olika utvecklingsstegen. Ditt barn kommer att utveckla sina finmotoriska färdigheter med den här spegeln. Greppa tag runt handtaget, skjut ringarna fram och tillbaka på rullen. Så spännande! När tiden är inne, kommer barnet också att krypa efter den roliga spegeln.

Detaljer:

  • Mått förpackning: L13 x B13 x H13 cm
  • Rek ålder: från 3 månader

Färdigheter:

  • Finmotorik
  • Kryp-lärande
  • Sinneslära
Mer information
ModellGJW14
EAN887961818987
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.