Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Fisher Price Perfect Sense Deluxe Gym babygym

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Vårt lågpris: 586:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
10195-77
   

Det härliga babygymmet från Fisher Price kommer med en matchande kudde som kan användas på olika sätt. Låt barnet ligga på den mjuka mattan med olika texturer och upptäcka de avtagbara aktivitetsleksakerna som hänger i bågarna. Leksakerna föreställer en lysande utter med ljud, ett färgglatt moln, en babyspegel, en bitleksak, ett gosedjur i form av en sengångare samt en prasselbok. Flytta runt de olika leksakerna på bågarna eller lek med dem separat.

Detaljer:

  • 5 avtagbara leksaker
  • Kan tvättas i maskin
  • Rek.ålder: från 0 mån.
Mer information
ModellGKD45
EAN0887961824148
VarumärkeFisher Price
Ålder0-1
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.