Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Fisher Price Panda - aktivetskudde för baby

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Vårt lågpris: 297:-
I lager
SKU
05195-196
   

Fisher Price Panda - stöd och aktivitetskudde är väldigt praktisk som ger ditt barn en mjuk kram under både liggande och sittande lek. Låt barnet ligga på golvet med kudden som stöd och samtidigt utforska alla de färgglada detaljerna. Det följer med tre olika leksaker som är avtagbara och kan användas separat. De klara färgerna och varierande strukturerna hjälper till att stimulera bebisens sinnen. Titta i spegeln, greppa leksakerna och utforska. Så spännande!

Innehåll:

  • Fisher Price Panda - aktivitetskudde

Detaljer:

  • Kudden kan tvättas i maskin
  • Rek. ålder: från 0 mån
Mer information
ModellFXB99
EAN887961687224
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.