Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Fisher Price newborn - babygym

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

Vårt lågpris: 743:-
I lager
SKU
8001
   

Babygym från Fisher Price som roar, stimulerar och utmanar bebisen med fler än 10 olika aktiviteter, färgglada lampor, ljud och två musiklägen. Lekbågen hålls uppe av en zebra och en giraff vars ben också ger möjlighet till lek med de fem medföljande bollarna.

Till babygymmet medföljer en mjuk och vadderad matta med ännu fler djurkompisar på.

  • Kräver 3 AAA-batterier (ingår ej).
  • Rek.ålder: från 0 månader.
Mer information
ModellCCB70
EAN887961062557
VarumärkeFisher Price
Ålder0, 1, 2, 3
Copyright © 2020 ToySpace. All rights reserved.