Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Fisher Price Move and Groove Xylophone - musikleksak

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Vårt lågpris: 273:-
I lager
SKU
06195-226
   

Musik ska byggas av glädje! Med xylofonen från Fisher-Price kan barnet styra över det roliga och låta kreativiteten flöda fritt. Rörelseaktiverade ljud- och ljuseffekter är otroligt roligt för de lite yngre barnen, medan de äldra kan trycka på knapparna för att spela musik. De lekfulla melodierna och dansande ljuseffekterna väcker barnets nyfikenhet och leksaken bidrar till att främja finmotoriken.

  • Leksaken har två lägen: De yngre barnen kan vippa på xylofonen för att aktivera musik och ljuseffekterna. Äldre barnen kan skapa musik genom att trycka på knapparna.

Innehåll:

  • Fisher-Price Move & Groove Xylophone 

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x AAA batterier (ingår ej).
  • Volymen kan justeras.
  • Rek.ålder. från 3 år.
Mer information
ModellBLT38
EAN0746775371548
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.