Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

Fisher Price Move and Groove Xylophone - babyleksak instrument för de yngsta

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Fisher-Prices leksaker för nyfödda och de allra yngsta är utformade för att stimulera barnets fysiska, kognitiva, sociala och emotionella färdigheter. Med hjälp av leksaker med lugn musik, olika textur och rörliga bilder samt babygym med åldersanpassade funktioner hjälper Fisher-Price till att utveckla barnets alla färdigheter. I denna kategori hittar du leksaker från nyfödd till ca 3 månaders ålder.

Barnets första år är fullt av minnesvärda milstolpar, och du kommer troligtvis att möta lika många minnesvärda upplevelser där du behöver en hjälpande hand. Fisher-Price Infant är leksaker som är speciellt utvecklade och anpassade till den enorma utveckling som barnet går igenom från omkring 3 månader till 1 års ålder.

Fisher-Price Toddler är leksakerna för småbarn från 12 månader till barnet är cirka 3 år. Med Fisher-Prices småbarnsleksaker kan du uppleva och skapa en miljö för lärande och utveckling för ditt barn, samtidigt som ni kan spendera värdefull tid tillsammans. Fisher-Price delar upp leksaker för småbarn i tre åldersgrupper.

Vårt lågpris: 290:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
06195-226
   

Musik ska byggas av glädje! Med xylofonen från Fisher-Price kan barnet styra över det roliga och låta kreativiteten flöda fritt. Rörelseaktiverade ljud- och ljuseffekter är otroligt roligt för de lite yngre barnen, medan de äldra kan trycka på knapparna för att spela musik. De lekfulla melodierna och dansande ljuseffekterna väcker barnets nyfikenhet och leksaken bidrar till att främja finmotoriken.

  • Leksaken har två lägen: De yngre barnen kan vippa på xylofonen för att aktivera musik och ljuseffekterna. Äldre barnen kan skapa musik genom att trycka på knapparna.

Innehåller:

  • Fisher-Price Move & Groove Xylophone 

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x AAA batterier (ingår ej)
  • Volymen kan justeras
  • Ålder. från 3 månader
Mer information
ModellBLT38
EAN0746775371548
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.