Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

Fisher Price monster dragleksak

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Vårt lågpris: 232:-
I lager
SKU
04184-88
   

Ditt barn kommer att ha roligt med den här spännande dragleksaken. Ta med det söta monstret på en promenad och se när huvudet snurrar runt och hoppar upp och ner, samtidigt som den mjuka kjolen fladdrar!

Leksakens klara färger, roliga rörelser, klickande ljud och olika strukturer hjälper till att engagera barnets olika sinnen. Den hjälper också till att utveckla motoriken och förhoppningsvis så motiverar den också barnet till att gå då det är väldigt roligt att dra den fram och tillbaka.

Innehåll: 

  • Fisher Price monster dragleksak

Detaljer:

  • Mått: 21 x 21 x 14 cm
  • Rek. ålder: från 1 år
Mer information
ModellFHG01
EAN0887961522341
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.