Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Fisher Price - mjuk aktivitetsfisk

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Vårt lågpris: 227:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
05195-194
   

Barnet kommer att känna sig som en fisk i vatten med detta söta lilla fisk från Fisher Price. Aktivitetsleksaken har flera olika texturer som barnet kan upptäcka med sina händer och den har färgglada mönster. Den har klappande skal och en plastboll som hänger från fiskens fenor, vilka också fungerar som bitringar. Man kan enkelt fästa mjukisleksaken på barnvagnen eller lekgymet med den medföljande kroken. Den här mjukisleksaken är med på att utveckla ditt barns motoriska färdigheter och sinnesintryck.

Innehåll:

 • Fisher Price - mjuk aktivitetsfisk

Detaljer:

 • Mått: 17 cm (Ø)
 • Rek ålder: från 0 månader
  Mer information
  ModellGFC36
  EAN887961757019
  VarumärkeFisher Price
  Ålder0-1
  Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.