Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Fisher Price Mega Bloks byggklossar buss - 123 lär dig räkna - 45 delar

-36%

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

36%
Kampanjpris 124:- Vårt lågpris: 194:- Du sparar: 70,-
I lager
SKU
11206-8
   

Lär dig siffror och att räkna med den här färgglada bussen från Fisher Price. Gör tal och matte kul med den glada, gula skolbussen. Bygg och lek med de färgglada klossarna som kommer med siffror och matematiska symboler på som barnet kan lära sig. Bygg på bussen, skolbyggnaden eller gör något helt eget. Klossarna är stora och passar perfekt i små barns händer. Att leka med byggklossar är utmärkt för att utveckla finmotoriken.

  • Fisher Price Mega Bloks byggklossar
  • 45 stora byggklossar som är enkla att greppa
  • Med rullande hjulbas och klossar med siffror och matematiska symboler
  • Passar för barn från 1-5 år

Innehåll:

  • 45 Mega bloks klossar

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 1 år
Mer information
ModellFBM80
EAN887961436273
VarumärkeFisher Price
Ålder1, 2, 3, 4, 5
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.