Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Fisher Price Little People Launch & Loop racingbana - lekset med ljud och ljus

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Vårt lågpris: 694:-
I lager
SKU
06206-16
   

Klara, färdiga, gå! Wheelies-bilarna kapplöper nedför banan, runt och runt mot krasch-zonen. Vem vet hur detta ska gå? Ta med racing-äventyret till verkliga livet, med Little People Launch & Loop racingbana från Fisher Price. Det här leksetet har tre spår och flera trix. Bl.a. en Hot Wheels-loop, hoppramp och klappdörr med fritt fall. Med hjälp av ljus och ljud blir det extra roligt för barnen att låta bilarna sätta fart nedför spåren.

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x AA-batterier (medföljer)
  • Mått: 80,3 x 62,2 x 78,1 cm (LxBxH)
  • Rek ålder: från 18 månader
Mer information
ModellGMJ12
EAN887961855395
VarumärkeFisher Price
Ålder1-6
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.