Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Fisher Price Little People Caring for Animals Farm - Bondgård - svensk version

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

Vårt lågpris: 565:-
I lager
SKU
AS-180920
   

Med det här interaktiva bondgårdsleksetet kan små barn lära om hur kul det är att sköta om djuren på bondgården. Bonden måste jobba hårt för att sköta alla djuren på gården, och han vill gärna ha lite hjälp av små gårdsarbetare. Lär om hur du tar vara på alla djuren. Mata hönorna, lägg täcke över hästen, och utforska alla de spännande aktiviteterna på denna roliga bondgård.

Tryck på knappen och dörrarna åker upp. Hör roliga sånger och fraser från högtalarna. Eller öppna höloftet för att släppa ner saker och aktivera ännu fler ljud och fraser. Du kan också trycka på en knapp för att hönorna ska värpa ägg, vrida på silon för att rotera majsavlingen och mycket mer…

Ding ding ding – ring med klockan för att berätta för alla djuren att det är matdags!

Detta Fisher Price lekset är proppfullt med aktiviteter och det är mycket mer än bara en bondgård. Det här leksetet hjälper ditt barn med att utveckla motoriska färdigheter, sinnesintryck och nyfikenhet. Efterhand som barnen upptäcker alla sätt att leka med gården på, som att trycka på knappen för att höra roliga ljud, eller att se dörrarna slängas upp, ser de hur egna handlingar kan få roliga konsekvenser – en fin introduktion till orsak-verkan-lära. Låt ditt barn utveckla ett förhållande till djuren på gården och se omsorgen han eller hon utvecklar för varje enskilt djur.

Innehåll:

  • Lada (lekhus)
  • 4 olika gårdsdjur
  • 1 gårdspojke

Detaljer:

  • Mått: L59,7 x H39,4 cm
  • Rek ålder: från 12 månader
Mer information
ModellFMR97
EAN887961580518
VarumärkeFisher Price
Ålder1, 2, 3, 4, 5
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.