Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

Fisher Price Linkimals Happy Shapes Igelkott med 40+ sånger, ljud, melodier och uttryck - svensk version

-32%

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

32%
Kampanjpris 295:- Vårt lågpris: 432:- Du sparar: 137,-
I lager
SKU
07206-138
   

Den här söta igelkotten från Fisher Price lär barnet att räkna, se former och färger genom sång och skoj. Genom att trycka på de olika knapparna på igelkotten spelar den över 40 sånger, ljud och fraser. Oavsett om barnet är på humör för att sitta och sjunga, eller gå en tur är den här leksaken redo att underhålla. Låt barnet glädja sig över de många olika funktionerna som samtidigt lär denne i orsak-verkande samt främjar utvecklingen av fin- och grovmotorik.

  • På toppen av leksaken är det många aktiviteter för den lilla att snurra, rulla, röra och klappa på.
  • Stimulerar sinnena med hjälp av ljus, ljud och sång
  • Perfekt för utveckling av barnets motorik
  • Kryp, skjut, gå eller sitt och lek medan igelkotten dras efter
  • Känner igen andra Linkimals-vänner och skapar synkroniserad musik- och ljudshow

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x AA-batterier (medföljer
  • Språk: Svenska
  • Rek ålder: från 9 månader

OBS! Andra Linkimals-vänner säljs separat.

Mer information
ModellGRB09
EAN887961899610
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.