Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Fisher Price Laugh & Learn Game & Learn Controller - Spelkontroll med ljus, ljud och musik

-48%

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

48%
Kampanjpris 98:- Vårt lågpris: 187:- Du sparar: 89,-
I lager
SKU
07206-137
   

Med Laugh & Learn spelkontroll från Fisher Price kan barnet lära medan den leker och har det skoj. Efterhand som de leker hörs roliga fraser, låtar och andra ljudeffekter. I tillägg till detta har kontrollen färgrika ljus som attraherar barnet, och gör att han/hon aldrig slutar leka.

  • Barnet lär former och bokstäver medan de utforskar knapparna och hör hur de uttalas.
  • Tryck på tum-knappen för roliga toner och låtar, inklusive en färg-låt som får kontrollen att lysa upp i rätt färg.
  • Tryck på nummerknapparna för att höra tillhörande nummer efterföljt av roliga spel-fraser och ljudeffekter.

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x AAA-batterier
  • Språk: Svenska
  • Rek ålder: från 6 månader
Mer information
ModellGRH34
EAN887961904536
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.