Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Fisher Price Laugh and Learn Storybook Rhymes - aktivitetsbok

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Vårt lågpris: 194:-
I lager
SKU
11192-6
   

Fisher Price Laugh and Learn Storybook Rhymes är en aktivitetsbok som med härliga barnramsor och visor introducerar barnet för räkning, bokstäver, de första orden, former, siffror och mycket mer. Bläddra bland sidorna för att höra barnsånger och rim såsom "Ro, ro, ro din båt" och "Imse Vimse spindel", eller tryck på någon av de lysande aktivitetsknapparna för roliga ljud och aktiviteter.

De gulliga Laugh & Learn-figurerna väcker sångerna till liv och visar fram härligt färgglada motiv som väcker barnets nyfikenhet. Det finns så mycket att lära sig!

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 st. AA-batterier (ingår ej).
  • Ljud- och ljuseffekter.
  • Rek.ålder: från 6 månader.
Mer information
ModellCLK32
EAN887961137569
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.