Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Fisher Price laugh And Learn Magisk bunke med ljud och ljus - svensk version

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Fisher-Prices leksaker för nyfödda och de allra yngsta är utformade för att stimulera barnets fysiska, kognitiva, sociala och emotionella färdigheter. Med hjälp av leksaker med lugn musik, olika textur och rörliga bilder samt babygym med åldersanpassade funktioner hjälper Fisher-Price till att utveckla barnets alla färdigheter. I denna kategori hittar du leksaker från nyfödd till ca 3 månaders ålder.

Barnets första år är fullt av minnesvärda milstolpar, och du kommer troligtvis att möta lika många minnesvärda upplevelser där du behöver en hjälpande hand. Fisher-Price Infant är leksaker som är speciellt utvecklade och anpassade till den enorma utveckling som barnet går igenom från omkring 3 månader till 1 års ålder.

Fisher-Price Toddler är leksakerna för småbarn från 12 månader till barnet är cirka 3 år. Med Fisher-Prices småbarnsleksaker kan du uppleva och skapa en miljö för lärande och utveckling för ditt barn, samtidigt som ni kan spendera värdefull tid tillsammans. Fisher-Price delar upp leksaker för småbarn i tre åldersgrupper.

Vårt lågpris: 368:-
I lager
SKU
08218-03
   

Denna söta bunke vet när små bagare häller i ingredienserna och belönar varje handling med färgglada lampor, musik, ljud och lärande uttryck. Med 6 ingredienser, två knappar som gör roliga låtar och ljud, och en söt skål med ett upplysande ansikte, är lekuppsättningen fylld med massa rolig lek.

Denna lekuppsättning hjälper barnet att utveckla finmotorik, tänkande, samt lära sig om färg, siffror, bokstäver med mera. Genom att behöva greppa och flytta ingredienserna in och ut ur formen hjälper det till att stärka barnets fingerfärdighet och koordination mellan hand och öga.

Innehåller:

 • Bunke för bakning
 • Ägg som skallrar
 • Mjölkflaska
 • Uppsättning med 2 mätkoppar
 • Körsbär
 • BPA-fri chokladkaka
 • Blandslev
 • Levereras med volymkontrollbrytare

Detaljer:

 • Språk: svenska, norska, danska, finska och engelska
 • Batterikrav: 3 x AAA -batterier (ingår)
 • Ålder: från 6 månader
Mer information
ModellGXR67
EAN887961961256
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.