Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Fisher Price vibrerande kudde med musik CDR52

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Vårt lågpris: 284:-
I lager
SKU
9978
   

Med lugnande vibrationer, 10 minuter musik och roliga djurleksaker hjälper denna Fisher Price vibrerande kudde att lugna och underhålla de minsta i familjen, oavsett om det är hemma eller på farten.

Den halvmåneformade kudden ger bra stöd för de minsta barnen, både för magen och när de vill sitta, den uppmuntrar barnet att använda mage och ryggen. Kudden har färgglada färger och olika strukturer som stimulerar barnens sinnen. Den har extra öglor för att fästa fler leksaker på den och kudden kan tvättas i tvättmaskin om man tar ut elektroniken först.

Innehåll:

  • Fisher Price vibrerande kudde
  • Spelar musik i 10 minuter
  • Stimulerar barnets nacke- och magmuskulatur

Detaljer:

  • Kan tvättas i tvättmaskin
  • Batteribehov: 3 x AA batterier (ingår ej)
  • Rek. ålder: från 0 månader

 

Mer information
ModellCDR52 / Y6593
EAN887961048810
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.