Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Fisher Price vibrerande kudde med musik CDR52

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

Vårt lågpris: 284:-
I lager
SKU
9978
   

FISHER-PRICE Vibrations Tummy Wedge är en musikspelande och vibrerande kudde som underhåller familjens minsting, vart ni än är. Kudden är månformad och ger bra stöd vid lek på mage. Kudden kan tvättas i tvättmaskin om ni tar ut speldosan först.

  • Kudden kan vibrera och spela musik
  • Det ingår några bitleksaker som kan fästas i kudden
  • Kan tvättas i tvättmaskin om man tar ut speldosan

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x AA batterier.
  • Rek.ålder: från 0 månader.

Mer information
ModellCDR52 / Y6593
EAN887961048810
VarumärkeFisher Price
Ålder0, 1
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.