Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Fisher Price Brilliant Chatter Telephone

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Vårt lågpris: 115:-
I lager
SKU
19825
   

Den glada leksakstelefonen från Fisher Price är en riktig klassiker. En färgglad leksak som låter barnet bekanta sig med färger och siffror på ett naturligt sätt och låter barnet använda sin fantasi i påhittade telefonsamtal. Ring drottningen, en astronaut eller varför inte jultomten? 

Telefonen är av den klassiska modellen med nummerskiva och har en lur med sladd. Leksaken fungerar också bra som dragleksak tack vare de fyra hjulen och ett snöre fäst under leksaken.

  • Rek.ålder: från 12 månader
Mer information
ModellFGW66
EAN887961516449
VarumärkeFisher Price
Ålder0-3

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.