Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Fisher Price kassaapparat

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Vårt lågpris: 337:-
I lager
SKU
240
   

Kassaapparaten från Fisher-Price är perfekt att leka affär med. Barnet kommer att älska att vrida på handtaget när de sålt en vara. Klockan ringer och lådan hoppar ut. Tryck på knapparna och mynten försvinner ner i lådan. Det ingår färgglada och numrerade plastmynt som passar perfekt till att lära barnen om färger, siffror och pengar.

Innehåll:

  • Fisher-Pirce kasssapparat
  • 6 st färgglada plastmynt

Detaljer:

  • Mått: 19 x 20 x 22 cm
  • Rek. ålder: från 2 år
Mer information
Modell72044
EAN075380020443
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.