Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Fisher Price Imaginext DC Super Friends Batwing - med Batman-figur och 4 projektiler

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Fisher-Prices leksaker för nyfödda och de allra yngsta är utformade för att stimulera barnets fysiska, kognitiva, sociala och emotionella färdigheter. Med hjälp av leksaker med lugn musik, olika textur och rörliga bilder samt babygym med åldersanpassade funktioner hjälper Fisher-Price till att utveckla barnets alla färdigheter. I denna kategori hittar du leksaker från nyfödd till ca 3 månaders ålder.

Barnets första år är fullt av minnesvärda milstolpar, och du kommer troligtvis att möta lika många minnesvärda upplevelser där du behöver en hjälpande hand. Fisher-Price Infant är leksaker som är speciellt utvecklade och anpassade till den enorma utveckling som barnet går igenom från omkring 3 månader till 1 års ålder.

Fisher-Price Toddler är leksakerna för småbarn från 12 månader till barnet är cirka 3 år. Med Fisher-Prices småbarnsleksaker kan du uppleva och skapa en miljö för lärande och utveckling för ditt barn, samtidigt som ni kan spendera värdefull tid tillsammans. Fisher-Price delar upp leksaker för småbarn i tre åldersgrupper.

Vårt lågpris: 276:-
I lager
SKU
06216-44
   

När superskurkar blir galna, sätter Batman ™ fart på sin Batwing. Imaginext DC Super Friends ™ Batwing från Fisher-Pice har mjuka vingar i tyg och är utrustad med projektiler och en Batman-figur. Placera Batman i cockpit på planet och pressa avtryckaren för att öppna vingarna. Med skurkarna i sikte kan du trycka på skjutknappen för att starta projektilerna och skicka dem på språng. Gotham City ™ kommer att vara säker med din egen lilla försvarsvakt i tjänst. Vad kommer härnäst?

Innehåller:

  • 1 Batwing
  • 1 Batman-figur
  • 4 projektiler

Detaljer:

  • Rek ålder: från 3 år

Imaginext-lekuppsättningar och karaktärer är designade av Fisher-Price för att hjälpa förskolebarn att leva upp till sina egna vilda, modiga och fantasifulla berättelser. Oavsett om de återskapar sagorna från sina favoritkaraktärer eller skapar sina helt nya världar, kommer barn att inse att det inte finns några gränser för vart fantasin kan ta dem!

Mer information
ModellGKJ22
EAN887961828504
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.