Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Fisher Price Grow-with-Me Tummy Time Llama - kudde med leksaker

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Vårt lågpris: 397:-
I lager
SKU
10195-48
   

Fisher Price Grow-with-Me Tummy Time Llama är en praktisk aktivitetskudde som ger ditt barn en mjuk kram under både liggande och sittande lek. Låt barnet ligga på golvet med kudden som stöd och samtidigt utforska alla de färgglada detaljerna. Det följer med tre olika leksaker som är avtagbara och kan användas separat.

Titta, lyssna, känn och utforska. Så spännande! Kudden är enkel för barnet att hantera och de olika leksakerna kan förvaras i kuddens små fickor när de inte används. Låt barnet utforska tygets olika strukturer och leka med de spännande leksakerna samtidigt som ni övar på att ligga på mage.

Detaljer:

  • Kudden kan maskintvättas
  • Moroten, spegeln och vattenmelonen är avtagbara
  • Kan anpassas i takt med att bebisen växer
  • Rek.ålder. från 0 månader.
Mer information
ModellFXC36
EAN887961687552
VarumärkeFisher Price
Ålder0-2

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.