Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Fisher Price Giggles and Growls monster

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

Vårt lågpris: 224:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
04184-85
   

Detta är en väldigt söt aktivitetsleksak, ge monstret en kram och hör hur det börjar fnissa. Monstret är mjukt att ta på och har många roliga ljud för sig. Om du drar i monstrets armar så blir de längre och längre, detta är världens mest kramgoa monster! 

  • Batteribehov: 2 x AAA (ingår)
  • Storlek: 20 x 18 x 10 cm
Mer information
ModellDYM88
EAN887961417777
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.