Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Fisher Price Giant Rock-a-Stack - Stor stapelleksak

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Vårt lågpris: 287:-
I lager
SKU
05205-92
   

Med denna stapelleksak kan barnet stapla ringarna som kommer i olika färger och storlekar. Och även om ringarna är i olika storlekar är alla stor storlek på för att få bättre grepp. Låt barnet greppa ringarna och sikta mot pinnen när han/hon ska stapla. Så småningom förstår barnet sambandet mellan storleken på de olika ringarna och i vilken ordning de ska placeras på pinnen.

Den minsta ringen på denna stapelleksak fungerar även som en skralla och ger ifrån sig ljud när barnet skakar på den. Den genomskinliga ytan gör det möjligt för barnet att utforska de små färgglada pärlorna som skramlar runt inuti ringen. Skaka, skaka, skaka - det är hur roligt som helst.

Basplattan på stapelleksaken består av en ostadig fot med en pinne. Klarar barnet att träffa ringarna på pinnen när basen vippar fram och tillbaka?

Låt ditt barn utforska sina sinnen genom att upptäcka olikheten på stor och liten och efterhand också lära sig skillnaden på färgerna. Låt finmotoriken spela in när barnet övar sig på att greppa efter ringarna och placera dem över pinnen. Och låt ditt barn undra över färgerna och storlekarna på ringarna. Och inte minst, låt ditt barn vara nyfiken över alla de nyupptäckta funktionerna och sätten att leka med denna stapelleksak på.

Färdigheter:

  • Finmotorik
  • Sinnen
  • Öga-hand koordination

Detaljer:

  • Mått: L27 x B25 x H40 cm
  • Rek ålder: från 12 månader
Mer information
ModellGJW15
EAN887961818994
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.