Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Fisher Price Fun to Flip - mjuka aktivitetsklossar

-37%

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

37%
Kampanjpris 125:- Vårt lågpris: 197:- Du sparar: 72,-
Tillfälligt slut
SKU
05195-193

Fisher Price Fun to Flip är mjuka klossar som kommer med olika färgglada motiv som föreställer olika siffror, former och djur, och en söt liten spegel. Klossarna har spännande materialer och kontraster som engagerar barnets förståelse för siffror, texter, visuella och auditiva kunskap. Klossarna bjuder på många olika lekmöjligheter och passar perfekt för de yngsta. Fisher Price Fun to Flip hjälper till att främja bebisens finmotorik och nyfikenhet.

  • Varje kloss kommer med motiv som föreställer färger, former, siffror och djur.
  • Främjar bebisens finmotorik

Innehåll:

  • 4 Mjuka klossar Fisher Price Fun to Flip

Detaljer:

  • Rek. ålder: från 0 månader
Mer information
ModellGFC37
EAN887961757002
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.