Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Fisher Price First Builders - Mega Bloks byggklossar - Nöjespark byggsats

-40%

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

40%
Kampanjpris 175:- Vårt lågpris: 294:- Du sparar: 119,-
I lager
SKU
03217-36
   

Nöjesparkens byggsats från Fisher Price's Mega Bloks är en lekuppsättning som passar de små. Bygg ditt eget 3-vånings temaparkäventyr med denna uppsättning. Den levereras också med katt- och hundblock som älskar att leka "titt-ut" med barnen. Djuren kan placeras på avtryckaren och när barnen trycker på spaken, skickar de hunden och katten efter varandra nedför rutschbanan.

Satsen kan också kombineras med andra Mega Blok-byggsatser för mer nöje. Mega Blok-byggstenar är perfekta för små händer och hjälper till att främja barnets motoriska utveckling samt stimulerar sinnena med sina fräscha färger och trevliga former.

Innehåller:

  • Fisher Price Mega Bloks nöjespark

Detaljer:

  • Antal delar: 30
  • Kompatibel med andra byggsatser från Mega Blok
  • Rek ålder: från 12 månader
Mer information
ModellGKX70
EAN887961833232
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.