Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Fisher Price First Builders - Mega Bloks byggklossar - Musikalisk trädkoja i djungeln - över 100 musikkombinationer

-37%

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

37%
Kampanjpris 250:- Vårt lågpris: 394:- Du sparar: 144,-
Tillfälligt slut
SKU
03217-35

Bygg ett musikaliskt djungelträd med det roliga Mega Bloks-byggsättet Jungle Treehouse Band. Perfekt för de små! Placera de fyra djurblocken på trädet och aktivera olika ljud baserat på var de placeras! Detta kit har över 100 musikkombinationer för ditt barn att upptäcka, där djungelns trädkoja har två lägen att välja mellan för att lära sig, spela och uttrycka sig med ljud. I ett läge kan du lära dig ljud genom att placera djurblocken på deras matchande färg på trädet. Om du byter till det andra läget hittar du tre musikaliska takter, instrumentljud och mer!

Stapla djurblocken på olika platser på trädet för olika musikupplevelser. Du kan också utöka det roliga med andra Mega Blok byggsatser. Mega Bloks byggklossar är den perfekta storleken för små händer och hjälper till att främja barnets motoriska utveckling, förutom att stimulera sinnena med sina fräscha färger och trevliga former.

Innehåller:

  • Fisher Price Mega Bloks Jungle Treehouse Band-kit

Detaljer:

  • Antal delar: 60
  • Över 100 ljudkombinationer
  • Kompatibel med andra byggsatser från Mega Blok
  • Rek ålder: från 12 månader
  • Batterikrav: 3 x AA (ingår)
Mer information
ModellGGG11
EAN887961777598
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.