Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Fisher Price färgglad stapelleksak

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Vårt lågpris: 84:-
I lager
SKU
08184-17
   

Fisher Price introducerar barnet för storlekar och stapling. Med denna stapelleksak kan barnet stapla ringarna som kommer i olika färger och storlekar. Låt barnet greppa ringarna och sikta mot pinnen när han/hon ska stapla. Så småningom förstår barnet sambandet mellan storleken på de olika ringarna och i vilken ordning de ska placeras på pinnen.

Den minsta ringen på denna stapelleksak fungerar även som en skralla och ger ifrån sig ljud när barnet skakar på den. Den genomskinliga ytan gör det möjligt för barnet att utforska de små färgglada pärlorna som skramlar runt inuti ringen. Skaka, skaka, skaka - det är hur roligt som helst.

Basen på stapelleksaken består av en vinglig fot på en pinne. Klarar barnet att träffa ringarna på pinnen när vinglar fram och tillbaka? 

Barnet kan utforska sina sinnen genom att utforska de olika storlekarna på ringarna, och när den växer lite kan barnet lära sig färger. Leksaken främjar barnets finmotorik när barnet greppar tag i ringarna och försöker placera dem på pinnen. Låt barnet undras över färger och storlekar. Och inte minst, - låt barnet vara nyfiken och låt den utforska alla funktioner och de olika sätt man kan leka med detta stapeltorn.

  • Främjar barnets finmotorik
  • Väcker barnets nyfikenhet

Innehåll:

  • Fisher Price stapelleksak med 5 ringar

Detaljer:

  • Mått: 12 x 13 x 20 cm (LxBxH)
  • Rek. ålder: från 6 månader
Mer information
ModellGKD51
EAN887961824193
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.