Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Fisher Price doktorsväska

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Vårt lågpris: 193:-
I lager
SKU
24262
   

För den blivande doktorn, en perfekt doktorsväska från Fisher Price när det är dags att ta hand om dom som är lite sjuka. Dina gosedjur, vänner eller kanske mamma och pappa behöver ett plåster eller två. Barnet kan lyssna på patientens hjärta med stetoskopet, eller mäta temperaturen med termometern, tryck på knappen för att bli ”sjuk” eller blir ”frisk”. Kontrollera öronen eller mät blodtrycket, se hur mätaren snurrar när ditt blodtryck mäts. Ta bort plåstret för att pyssla om såret. Patienten kan behöva ett litet stick med leksakssprutan.

Att gå till läkaren kan vara lite otäckt och omtumlande för barn. Men med detta doktorset kan barn leka doktor och patient, och på så sätt lär barn sig att det kan vara roligt och inte farligt att gå till läkaren på riktigt. Barnen lär sig att samarbeta när man upptäcker det roliga med att byta om att vara doktor och patient. Doktorsutrustningen kan förvaras i den fina doktorsväskan, så att man alltid får med sig allt när man besöker patienterna. Så roligt att leka doktor och patient!

Innehåll:

  • Stetoskop 
  • Termometer
  • Blodtrycksmanschett
  • Doktorväska och andra tillbehör

Detaljer:

  • Antal delar: 7
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellDVH14
EAN887961369373
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.