Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Fisher Price Doktorsväska

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Vårt lågpris: 186:-
I lager
SKU
24262
   

För den blivande doktorn, en perfekt doktorsväska när det är dags att ta hand om dom som är lite sjuka. Dina gosedjur, vänner eller kanske mamma och pappa behöver ett plåster eller två.

  •  Innehåll: Stetoskop, blodtrycksmanschett, termometer, otoskop, spruta, plåster och en doktorsväska

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellDVH14
EAN887961369373
VarumärkeFisher Price
Ålder3, 4, 5, 6

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.