Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Fisher Price Deluxe Infant-to-Toddler Rocker - Babysitter

-38%

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

38%
Kampanjpris 496:- Vårt lågpris: 794:- Du sparar: 298,-
I lager
SKU
06205-96
   

Fisher-Price Deluxe Baby-to-Toddler Rocker är en superbekväm babysitter för din bebis. Stolen kan användas från att barnet är nyfödd och växer med ditt barn när han/hon växer upp.

Babyssittern har lugnande vibrationer och tröstar ditt barn åt dig. Det finns även en leksaksbåge över huvudet på barnet med två leksaker på. Denna kan tas bort då barnet inte längre behöver den. Placera fotstödet under stolen och det får stöd. Sitsen kan ställas i flera lägen och ditt barn kan ligga eller sitta upprätt i denna vackra gungstol från Fisher Price.

De spännande leksakerna som hänger på leksaksbågen och de lugnande vibrationerna hjälper till att stimulera ditt barn eller lugna bebisens sinnen på ett bra och säkert sätt. Sitsen har ett bekvämt tygöverdrag och ett bälte för ditt barns säkerhet.

Innehåll:

  • Fisher Price Deluxe Baby-To-Toddler babysitter
  • Leksaksbåge med 2 leksaker

Detaljer:

  • Batteribehov: 1 x D batteri (ingår ej)
  • Mått: 50 x 14 x 50 cm (LxBxH)
  • Vikt: 4 kg
  • Rek.ålder: från 0 månader
Mer information
ModellGMD21
EAN887961852134
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.