Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Fisher Price Caterpillar Pop-Up - aktivitetslarv med 4 aktiviteter - från 9 månader

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Vårt lågpris: 227:-
I lager
SKU
03217-37
   

Låt barnet utveckla finmotorik med denna färgglada larv med flera överraskningar på vänt. Tryck, skjut och vrid  på knapparna och se hur olika djur dyker upp, eller tryck på larvens näsa för en rolig ljudeffekt. De olika sätten att få djuren att dyka upp på stärker barnets fingerstyrka och det logiska tänkande. Barnet kan utforska och upptäcka sambandet mellan orsak och verkan med denna färgglada larv, och samtidigt engagera sig i lek i timmar på grund av fantastiska färger, spännande egenskaper och vänliga djuransikten.

Innehåll:

  • Fisher Price aktivitetsleksak - larv

Detaljer:

  • Mått: 16 x 30 x 12 cm
  • Inga batterier krävs
  • Rek.ålder: från 9 månader
Mer information
ModellGCM80
EAN887961731279
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.