Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Fisher Price Busy Activity Walker - Lära-Gå leksak

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Vårt lågpris: 273:-
Tillfälligt slut
SKU
08195-16

Aktivitetsleksaken från Fisher Price kommer med härliga aktiviteter som uppmuntrar barnet till att stå. Leksaken kommer med fyra hjul och är perfekt att stödja sig mot. De olika aktiviteterna hjälper till att främja barnets fin- och grovmotoriska färdigheter. Bebisen kan sitta på golvet och sortera klossarna i plocklådan eller resa sig upp och utforska de spännande lekmöjligheterna som befinner sig i ståhöjd.

Innehåll:

  • Fisher Price Busy Activity Walker med 3 klossar

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 9 mån.
Mer information
ModellFYK65
EAN887961706307
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.