Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Fisher Price - bebisens första klossar

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Vårt lågpris: 133:-
I lager
SKU
10182-172
   

Med med denna låda full av klossar i olika färger och former från Fisher-Price.

Med dessa färgglada och olikformade klossar introduceras bebisen för färg och form. Klossarna kan sorteras, staplas eller tryckas genom hålen i lådans lock. Töm lådan och börja om på nytt - det är så roligt med hjärngympa! Lådan har ett litet handtag som gör den enkel att bära med sig.

Finmotorik: När bebisen griper tag i klossarna och trycker dem genom hålen så förbättras fingerfärdiget och öga-hand-koordinationen.

Problemlösning: Bebisen tränar upp sin problemlösningsförmåga medan den listar ut vilka klossar som passar i vilka hål.  

Nyfikenhet: Alla de fina färgerna och formerna väcker bebisens naturliga nyfikenhet medan den leker och har det skoj. 

Innehåll:

  • Aktivetslåda med 10 klossar

Detaljer:

  • Mått: 21 x 14 x 14 cm
  • Rek. ålder: från 6 månader
Mer information
ModellFFC84
EAN887961482898
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.