Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Fisher Price aktivitetsleksak krokodil

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Vårt lågpris: 247:-
Tillfälligt slut
SKU
08172-61

Mjuk och rolig krokodil med massor av mönster och färger som passar perfekt för de allra minsta. Krokodilen är gjord av flera olika material för att locka barnet till att utforska djuret. Aktivitetsleksaken är enkel att ta med sig eller fästa i barnvagnen. I krokodilens fötter hänger spännande saker barnet kan greppa, bita i och känna på, bland annat en miniskallra.

Innehåll:

  • Fisher Price aktivitetsleksak krokodil
  • Fäste för att hänga leksaken på vagn, skötväska eller annat

Detaljer:

  • Mått: 9 x 7,5 x 40 cm
  • Rek. ålder: från 0 månader
Mer information
ModellDYF89
EAN887961411133
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.