Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Fisher Price aktivitetsleksak elefant

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

38%
Kampanjpris 165:- Vårt lågpris: 267:- Du sparar: 102,-
Tillfälligt slut
SKU
08172-62

Mjuk och rolig elefant med massor av mönster och färger som passar perfekt för de allra minsta. Elefanten är gjord av flera olika material, som kordflöjel, plysch och olika färger för att locka barnet till att utforska djuret. Elefanten är full av överraskningar. Aktivitetsleksaken är enkel att ta med sig eller fästa på barnvagnen eller på skötväskan. I elefantens fötter hänger spännande saker barnet kan greppa, bita i och känna på.

Innehåll:

  • Fisher Price aktivitets-elefant
  • Det ingår en krok som gör den lätt att fästa på barnvagn eller andra saker

Detaljer:

  • Mått: 24 x8 x 38 cm
  • Rek. ålder: från 6 månader
Mer information
ModellFDC58 / DYF88
EAN0887961411126
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.