Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Fisher Price 3-in-1 Musical Mobile

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Fisher-Prices leksaker för nyfödda och de allra yngsta är utformade för att stimulera barnets fysiska, kognitiva, sociala och emotionella färdigheter. Med hjälp av leksaker med lugn musik, olika textur och rörliga bilder samt babygym med åldersanpassade funktioner hjälper Fisher-Price till att utveckla barnets alla färdigheter. I denna kategori hittar du leksaker från nyfödd till ca 3 månaders ålder.

Barnets första år är fullt av minnesvärda milstolpar, och du kommer troligtvis att möta lika många minnesvärda upplevelser där du behöver en hjälpande hand. Fisher-Price Infant är leksaker som är speciellt utvecklade och anpassade till den enorma utveckling som barnet går igenom från omkring 3 månader till 1 års ålder.

Fisher-Price Toddler är leksakerna för småbarn från 12 månader till barnet är cirka 3 år. Med Fisher-Prices småbarnsleksaker kan du uppleva och skapa en miljö för lärande och utveckling för ditt barn, samtidigt som ni kan spendera värdefull tid tillsammans. Fisher-Price delar upp leksaker för småbarn i tre åldersgrupper.

Vårt lågpris: 392:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
07195-34
   

Den söta 3-i-1 mobilen från Fisher-Price är perfekt för de allra yngsta. Den spelar lugnande musik för din baby i upptill 20 minuter medan de söta djuren snurrar runt och runt. Mobilen är enkel att spänna fast och kan fästas till vagnen, sängen eller där du önskar. Du kan även ta loss de söta djuren och använda dem som separata leksaker. Ugglan som sitter på toppen av mobilen är avtagbar och kan användas som en portabel musikspelare när ni är på resande fot.

Detaljer:

  • Kan monteras både på sängen, i vagnen eller på andra platser
  • Mobilen snurrar runt
  • 20 minuter med lugnande musik
  • Rek.ålder: från 0 månader.
Mer information
ModellCDM84
EAN887961045444
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.