Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Fisher Price 3-i-1 - drömbjörn sängmobil med white noise, ljus och ljud

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Fisher-Prices leksaker för nyfödda och de allra yngsta är utformade för att stimulera barnets fysiska, kognitiva, sociala och emotionella färdigheter. Med hjälp av leksaker med lugn musik, olika textur och rörliga bilder samt babygym med åldersanpassade funktioner hjälper Fisher-Price till att utveckla barnets alla färdigheter. I denna kategori hittar du leksaker från nyfödd till ca 3 månaders ålder.

Barnets första år är fullt av minnesvärda milstolpar, och du kommer troligtvis att möta lika många minnesvärda upplevelser där du behöver en hjälpande hand. Fisher-Price Infant är leksaker som är speciellt utvecklade och anpassade till den enorma utveckling som barnet går igenom från omkring 3 månader till 1 års ålder.

Fisher-Price Toddler är leksakerna för småbarn från 12 månader till barnet är cirka 3 år. Med Fisher-Prices småbarnsleksaker kan du uppleva och skapa en miljö för lärande och utveckling för ditt barn, samtidigt som ni kan spendera värdefull tid tillsammans. Fisher-Price delar upp leksaker för småbarn i tre åldersgrupper.

Vårt lågpris: 467:-
Tillfälligt slut
SKU
05195-175

Fisher Price 3 i 1 - drömbjörn sängmobil är en härlig mobil som kan användas på många olika sätt. Mobilen kommer med olika funktioner som white noise, melodier, en nattlampa som projicerar en bild av stjärnor samt tre mjuka björnar som roterar för att lugna barnet. De tre mjuka björnarna kommer i fina färger med små fjärilsvingar på ryggen. Detta är en mobil som växer med barnet.

Sängmobilen passar från 0 månader, och när barnet blir äldre kan nattlampan användas på egen hand både som speldosa eller nattlampa och de små björnarna kan tas loss och fästas på andra platser. Mobilen har tre olika ljudinställningar att välja mellan: lugnande melodier, bakgrundsbrus och naturljud. Fjärrkontrollen gör det möjligt att styra den på håll, utan att väcka barnet.

Funktioner:

 • Ljuseffekter
 • Musik
 • White noise
 • Naturljud
 • Kan hängas på sängkanten eller användas som speldosa eller barnvagnsleksak
 • De tre mjuka björnarna roterar och tröstar, lugnar och underhåller barnet

Innehåller:

 • Fisher Price 3-i-1 Drömbjörn sängmobil
 • Fjärrkontroll så att du kan starta och styra mobilen

  Detaljer:

  • Batteribehov mobil: 4 AA batterier (ingår ej)
  • Batteribehov fjärrkontroll: 2 AAA batterier (ingår ej)
  • Mobilen slår av sig själv efter 30 minuter
  • Rek. ålder: från 0 till 5 mån

  OBS! Batterier ingår ej.

  Mer information
  ModellCDN41
  EAN887961046076
  VarumärkeFisher Price
  Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.