Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Fisher Price 2 in 1 babygym - med leksaker

-50%

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Fisher-Prices leksaker för nyfödda och de allra yngsta är utformade för att stimulera barnets fysiska, kognitiva, sociala och emotionella färdigheter. Med hjälp av leksaker med lugn musik, olika textur och rörliga bilder samt babygym med åldersanpassade funktioner hjälper Fisher-Price till att utveckla barnets alla färdigheter. I denna kategori hittar du leksaker från nyfödd till ca 3 månaders ålder.

Barnets första år är fullt av minnesvärda milstolpar, och du kommer troligtvis att möta lika många minnesvärda upplevelser där du behöver en hjälpande hand. Fisher-Price Infant är leksaker som är speciellt utvecklade och anpassade till den enorma utveckling som barnet går igenom från omkring 3 månader till 1 års ålder.

Fisher-Price Toddler är leksakerna för småbarn från 12 månader till barnet är cirka 3 år. Med Fisher-Prices småbarnsleksaker kan du uppleva och skapa en miljö för lärande och utveckling för ditt barn, samtidigt som ni kan spendera värdefull tid tillsammans. Fisher-Price delar upp leksaker för småbarn i tre åldersgrupper.

50%
Kampanjpris 197:- 397:- Du sparar: 200,-
Tillfälligt slut
SKU
05195-197

Med Fisher Price 2 in 1 Flip and Fun babygym kan ditt barn leka både på rygg och mage. Den avtagbara lekbågen kan fällas ned och justeras så att barnet kan leka med de olika aktiviteterna både i luften och på marknivå. Detta aktivitetsgym är utformat på ett helt speciellt sätt, där de båda sidorna är väldigt olika för att bevara intresset över längre tid. Den ena sidan är färgglad och ljus medan den andra kommer med mörkare färger och starka kontraster.

Det följer med tre små avtagbara leksaker som kan fästas i lekbågen eller lekas med separat; en bitring, ett prasslande gosedjur och en spegel. Låt barnet leka och utforska alla de spännande detaljerna som uppmuntrar barnet till att sträcka på sig och greppa vilket hjälper till att främja de motoriska färdigheterna. När leken är över kan hela babygymmet vikas ihop för enkel förvaring, eller att ta med sig på en resa.

Innehåll:

  • Fisher Price 2 in 1 babygym

Detaljer:

  • Mått: 13 x 13 cm (HxL)
  • Rek. ålder: från 0 månader
Mer information
ModellFXC14
EAN887961687330
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.