Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Exploding Kittens Party Pack Edition kortspel - nordisk version

Vårt lågpris: 294:-
I lager
SKU
02217-58
   

Exploding Kittens Party Pack Edition har spelregler på nordiska språk, och du behöver inte tidigare utgåvor för att spela den här roliga versionen av kortspelet. Party Pack-versionen innehåller utvalda kort från flera av de Exploding Kittens-spelen och har en helt ny design på korten. Spelvarianten har tillräckligt med kort för 2-10 spelare, och själva lådan spelar festmusik varje gång den öppnas.

Liksom originalspelet är detta en strategisk kattungefylld version av rysk roulette, där spelare drar kort i tur och ordning. Om en spelare drar ett Exploding Kitten-kort kommer det att få spelaren att explodera och dö - såvida du inte har ett så kallat Defuse-kort som gör att du kan avaktivera kattungen med hjälp av specialkort. Du kan också spela andra kort eller attackera en motståndare eller flytta ett Exploding Kitten-kort i hemlighet. Spänningen ökar med tiden: ju färre kort i högen, desto större är chansen att dra ett Exploding Kitten-kort.

Innehåller:

  • Exploding Kittens Party Pack Edition kortspel

Detaljer:

  • Språk på spelets regler: Nordiska och engelska
  • För 2-10 spelare
  • Speltid: ca. 15 min
  • Ålder: från 7 år

Obs! Andra tillägg för Exploding Kittens är inte kompatibla med den här versionen på grund av balanserad spelbarhet

Mer information
ModellEKEK004NOR
EAN3558380079798
Ålder7+

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.